Het lichaam van Errol Parris is gevonden in de Zuid-Willemsvaart bij Erp. ©  PMN

Lichaam van Maaseikse bokskampioen gevonden in kanaal nadat hij vermist was na ongeluk

In een kanaal bij de Bosscheweg in Erp in de Nederlandse provincie Noord-Brabant heeft de politie het lichaam van een overleden man gevonden. Het gaat om een 52-jarige inwoner van Maaseik.

Bas DingemanseBron: BELGA

Volgens meerdere media gaat het om Errol Parris, voormalig bokser en voormalig lid van motorclub No Surrender. Maar de politie doet daar geen uitspraken over.

In de buurt van de locatie waar hij werd gevonden, reed volgens de politie dinsdag nog een voertuig van het talud. Sindsdien werd er door de politie gezocht naar mogelijke slachtoffers. De politie zegt geen aanwijzingen te hebben dat het gaat om een misdrijf.

Volgens De Telegraaf was Parris maandag betrokken bij een auto-ongeluk in Roosteren in Nederlands Limburg. Hij zou behandeld zijn in een ziekenhuis, maar niet voldoende hersteld en in de war zijn. In die toestand zou hij met een voertuig richting Erp zijn gereden.

Errol Parris is een grote naam in de bokswereld. Hij stond in 2004 nog oog in oog met Badr Hari, een wedstrijd die hij verloor. Hij sloeg twee jaar eerder Remy Bonjasky knock-out in een K1-gevecht. Ook een grote naam als Alistair Overeem moest er in de K1 aan geloven. Parris werd in 2002 nationaal K1-kampioen en pakte ook een Europese titel. Na zijn bokscarrière runde hij een sportschool in Oss.

Vastgoed

Jobs in de regio