© rr

Stad Lier legt rouwregister voor Wim en Joyce in De Waaier

Koningshooikt -

De stad Lier heeft in dienstencentrum De Waaier in Koningshooikt een rouwregister gelegd ter nagedachtenis van Wim Janssens (37) en Joyce Van Roosbroeck (36).

cvr

Wim en Joyce kwamen zondag om het leven bij een tragisch auto-ongeval op de Aarschotsesteenweg. Dat gebeurde op de rotonde aan het kruispunt van Hazendonk met de Burgemeester Hensstraat, niet ver van de plek waar ze woonden. Ze laten twee dochtertjes achter.

Wie graag iets neerschrijft, kan in het dienstencentrum terecht tijdens de openingsuren: op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.30u tot 16.30u, op woensdag van 9.30u tot 14u. Het rouwregister blijft er liggen tot en met vrijdag 7 oktober.

LEES OOK:

• Ouders verongelukt koppel uit Lier verscheurd door verdriet: “Hun dochtertjes beelden zich nu in dat mama en papa lang op vakantie zijn”

• Echtgenoot Mechels slachtoffer van dramatisch ongeval in Lier beleefde bange uren: “Enorm dankbaar dat ze dit overleefde”

• Ook bij werkgevers en collega’s verongelukt Liers koppel heerst enorme verslagenheid: “Ons verdriet is ongelofelijk intens”

MEER OVER Lier

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio