Voorzitter Leen Kerremans (rechts) van ILV Noorderkempen werkt en coördinator Leo Sprangers (tweede van links) met het medewerkersteam. © rr

Noorderkempen Werkt stelt nieuw logo voor op trefdag

Noorderkempen -

De Interlokale Vereniging Noorderkempen Werkt organiseerde in GC De Wouwer in Ravels een trefdag met 300 aanwezigen.

Noorderkempen Werkt is een samenwerkingsverband van Arendonk, Baarle-Hertog, Hoogstraten, Merksplas, Hoogstraten, Ravels en Rijkevorsel voor tewerkstelling en welzijn. “In de voormiddag namen 130 personen deel aan workshops over onder andere psychisch welzijn bij jongeren en hoe we iedereen kunnen meekrijgen in het digitale verhaal”, zegt algemeen coördinator Leo Sprangers van ILV Noorderkempen Werkt. “In de namiddag onthulde voorzitter Leen Kerremans het nieuwe logo. Ze gaf een woordje uitleg over de activiteiten en de meerwaarde die de ILV Noorderkempen Werkt biedt voor de lokale besturen. Dat gaat van fondsenwerver tot een betere dienstverlening door het combineren van middelen en mensen van de lokale besturen.”

Zanger en presentator Tijs Vanneste is lid van het beheerscomité. Hij vertelde op de trefdag over de beleving van de deelnemers aan het tv-programma De Kemping en de aanpak van Tijs met zijn ploeg. Door de jongeren als zelfstandige mensen in hun eigenheid te benaderen, zorgt dit voor betere resultaten op langere termijn. De trefdag werd afgesloten met een optreden van Tijs & De Pelikanen. (ram)

Het nieuwe logo van ILV Noorderkempen Werkt. © rr

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio