Melissa Van den Broeck, Caroline Van Tendeloo en Whitney Kik bereiden alle maaltijden zelf.  © Filip Spoelders

’t Zeepaardje lanceert eigen maaltijdboxen: “It’s meal o’clock staat voor toegankelijke en verse maaltijden”

Boechout -

Voor hun eigen lijn in maaltijdboxen ontwikkelden Melissa Van den Broeck, Caroline Van Tendeloo en Whitney Kik van viswinkel en traiteur ’t Zeepaardje een nieuw merk. De verse bereidingen van It’s meal o’clock zijn ondertussen te vinden in automaten in Lier en Schoten en uiteraard in hun zaak in Boechout.

Filip Spoelders

“Met onze huisbereide maaltijden willen we een breed publiek aanspreken. We maken gerechten met vis en vlees maar ook vegetarisch en kip zitten in onze automaten. Uiteraard serveren we ook desserts”, vertellen de dames. Met de uitbreiding van de activiteiten willen ze ’t Zeepaardje nog meer naam geven. “We tonen dat ’t Zeepaardje meer is dan een viswinkel. De maaltijden zijn trouwens zeer toegankelijk en betaalbaar. Mensen hebben steeds minder tijd om gezond te koken en dan is stoppen aan onze automaten handig. Natuurlijk zijn ze ook altijd welkom in onze winkel.”

Zo konden de eerste gebruikers proeven van onder andere pasta vongole, Antwerpse balletjes in tomatensaus met wedges, pad thai kip, vlees- en groentelasagne en een duo van witte en zwarte chocolade. “Tijdens het aanvullen bekijken we wat erg in trek is bij onze klanten want we maken geregeld andere maaltijden. Door de manier van verpakken, blijven de maaltijden tot wel twaalf dagen goed.”

De eerste automaten van It’s meal o’clock staan op de Hagenbroeksesteenweg 192 in Lier en in de Industrielaan 70 in Schoten. “Een derde automaat is onderweg. De locatie blijft nog heel even een verrassing.” Het weekmenu ontdekken, kan via Facebook en Instagram.

MEER OVER Ondernemen

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio