Internationals Vaca en Sebaoui staan terug op trainingsveld bij Beerschot

Beerschotcoach Andreas Wieland verwelkomde vandaag zijn twee internationals Ramiro Vaca en Ilias Sebaoui opnieuw op het trainingsveld.

kofr

Ramiro Vaca verloor het voorbije weekend met Bolivia een oefenduel van Senegal met 0-2. Vaca speelde ruim een uur mee bij ‘La Verde’. Sebaoui oefende in Rabat met de beloften van Marokko twee keer tegen de beloften van Senegal. De eerste wedstrijd ging met 0-4 verloren, Sebaoui speelde toen de eerste helft. De tweede ontmoeting eindigde op 1-3, Sebaoui speelde in die wedstrijd geen minuut. Beide spelers sloten vandaag terug aan op het trainingsveld.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Zaterdag krijgt Beerschot in het eigen Olympisch Stadion Deinze over de vloer. Beerschot recupereert dan ook Dante Rigo, zijn schorsing van twee wedstrijden zit erop. Ook Mardo Nzita is dit weekend inzetbaar. Hij is na zijn rode kaart in Knokke geschorst voor de volgende bekerwedstrijd tegen Cercle Brugge.

MEER OVER K. Beerschot V.A.

Aangeboden door onze partners

Vastgoed

Jobs in de regio