Annie en Yenthe vieren tien jaar Esthetiq in het salon op Kerkeneind in Essen. © Elke Lamens

Voor schoonheidsspecialiste Annie kent de huid geen geheimen meer: Estehetiq viert tiende verjaardag met innovatief vetbevriezen

Essen -

Schoonheidssalon Esthetiq op Kerkeneind is al tien jaar de reddingsboei voor mensen met huidproblemen. Annie en Jenthe vieren dat op 1 oktober met een opendeurdag. Tien jaar al buigt Annie zich over huidproblemen en volgt innovatie op de voet. Zo bevriest ze nu ook vetcellen die dan op een natuurlijke manier afvloeien.

Een mooie uitstraling staat of valt met een gezonde, verzorgde huid. En laat dat nu net de expertise zijn van Annie. “Ik kampte vroeger zelf met huidproblemen, had zelfs acné tot na mijn tweede zwangerschap. Ik moest toen zelf veel uitzoeken. Dat doe ik nog steeds. Bij klanten zoek ik eerst naar de oorzaak. Soms stuur ik klanten zelfs door naar de dermatoloog. De huidproblemen pakken we niet alleen aan de buitenkant aan”, benadrukt Annie.

Na eerste ervaring op te doen in andere salons na haar opleiding, deelt Annie sinds tien jaar die kennis met haar klanten. Ze analyseert ook gratis je huid. Dat bood Annie eerst in een salon aan huis. Maar Esthetiq groeide explosief en verhuisde in januari 2020 -vlak voor corona toesloeg- naar het centrum van Essen. Sindsdien krijgt ze versterking van Jenthe.

“Tijdens de lockdowns schakelde ik over op een actieve webshop om klanten verder te begeleiden thuis. Dat gebeurde met videocall en telefonisch. Ik belde mijn klanten geregeld op om ze niet aan hun lot over te laten en dat hebben ze erg gewaardeerd.” Sindsdien blijft Esthetiq op afspraak werken. Klanten maken die eenvoudig zelf online.

Klanten verjongen

Van Roosendaal tot Brasschaat weten klanten Esthetiq te vinden. “En dat zijn ook jonge mensen. De jeugd wil er graag mooi uitzien. Ze worden via sociale media meer met hun uiterlijk geconfronteerd en ze zijn er zich dus meer bewust van.”, merkt de schoonheidsspecialiste op.

“We scholen ons geregeld bij zodat we vinger aan de pols houden van de nieuwste inzichten en ontwikkelingen op schoonheidsvlak. Zo bieden we nu ook vetbevriezing aan waarbij we vetophopingen plaatselijk bevriezen. De cellen komen los en verdwijnen via de natuurlijke weg uit het lichaam”, licht Annie al een tip van de sluier.

Annie demonstreert het nieuwe toestel om vetcellen te bevriezen. © Elke Lamens

Op de opendeurdag op zaterdag 1 oktober, tussen 10 en 16u, kom je er alles over te weten. Ontdek daarnaast alle andere behandelingen, zoals definitief ontharen, bij Esthetiq. Die dag geniet je verschillende kortingen en vooral van de innemende ontvangst van Annie en Jenthe. Parkeren kan bovendien vlak voor de deur. (ella)

Etshetiq, Kerkeneind 3, Essen, www.esthetiq.be

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio