©  smb

Dessel Sport kijkt uit naar komst van AA Gent: “Heel blij dat we niet wéér naar Moeskroen moeten”

Dessel Sport neemt het in de volgende ronde van de Beker van België op tegen AA Gent. “Uiteraard is dat een leuke affiche”, zegt voorzitter Willy Mermans.

dsvn

“Of we van Gent kunnen winnen? Ach, in de beker kan alles. Elk jaar is er wel een underdog die weet te verrassen. Als zij een heel slechte dag hebben en bij ons alles gesmeerd loopt, dan is er misschien iets mogelijk.”

In Dessel zijn ze vooral blij dat ze niet naar Moeskroen moeten. “We waren echt heel enthousiast dat zij niet in de pot zaten. Want we kwamen op vier jaar tijd drie keer tegen Moeskroen uit (in seizoenen 2016/2017, 2018/2019 en 2019/2020, red.). Dan snak je al eens naar iets anders. In het verleden hebben we het ook al eens tegen Gent opgenomen (in seizoen 1999/2000, waarin Dessel verloor met 1-3, red.).

Woensdag neemt Dessel het in de competitie op tegen FC Luik, één van de clubs die bovenaan meedoen in de hoogste amateurklasse. “Zij zijn echt kandidaat om kampioen te spelen en bij ons loopt het wat stroef. Laat ons hopen dat we iets kunnen rapen.”

MEER OVER KFC Dessel Sport

Aangeboden door onze partners

MEER OVER VOETBAL