© RTV

Willebroek zoekt naam voor nieuw jeugdhuis

Willebroek -

In het gloednieuwe Huis van de Vrije Tijd in Willebroek is er ook plaats voorzien voor een jeugdhuis. Enkele enthousiaste jongeren staan te popelen om opnieuw een jeugdhuis te openen voor de Willebroekse jongeren. Ze zijn op zoek naar een naam en daar willen ze graag wat hulp bij.

Daarom organiseert de jeugddienst een wedstrijd. Iedere Willebroekenaar die mee wil nadenken over een nieuwe naam maakt kans om een mooie prijs in de wacht te slepen. “Iedereen die een toffe naam weet voor het nieuwe jeugdhuis, kan die nog tot 4 oktober doorgeven op www.willebroek.be/naam of via de Instagrampagina van het jeugdhuis”, zegt schepen van Jeugd, Mina Koukas (Groen).  

Ondertussen krijgt het nieuwe jeugdhuis steeds meer een concrete invulling. Er werden al een heleboel ideeën verzameld voor activiteiten en de jongeren timmerden zelf al enkele palletmeubelen in elkaar. “We willen nog dit najaar kunnen starten met een breed aanbod en een diverse ploeg. Een goede naam voor ons nieuw jeugdhuis is daarbij natuurlijk onmisbaar”, zegt schepen Koukas.

Jongeren die graag hun steentje willen bijdragen aan het nieuwe jeugdhuis kunnen contact opnemen met de jeugddienst. Dat kan via jeugd@willebroek.be of met een berichtje naar hun Instagramprofiel.

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio