© Nattida-Jayne Kanyachalao

ALLEMAAL ANTWERPEN. “Ik doe drie jobs en ben eigenlijk nog op zoek naar een vierde”

Antwerpen -

Elke weekdag plukken onze reporter en fotograaf een toevallige voorbijganger van straat voor een fijn gesprek. Want iedereen heeft een verhaal. En zeker in Antwerpen. Vandaag: Narli Günay (47).

Elien Van Wynsberghe

“Ik ben nen hele sociale. Ik werk als onthaalmedewerker voor AG Vespa. Daardoor zie ik veel mensen en dat vind ik tof. Daarnaast werk ik ook als arbeider en doe ik onderhoudswerk in het MAS. Als bijverdienste. Ik werk zeven dagen op zeven. Tegenwoordig moet een mens vier jobs hebben hé, anders…”

“Maar alle dagen werken, ik zit daar niet mee in. Anders zou ik het niet doen. Ik ben het intussen gewend. Of ik nooit nood heb aan een adempauze? Die heb ik genoeg, tussen de soep en de patatjes.”

“Ik ben gescheiden en heb een dochter van 15. Ze is druk bezig met haar studies. Ik ben een trotse papa en sta volledig achter haar. Dat is mijn job als ouder. We hebben een goede band. Ik zie haar drie of vier keer in de week.”

“Een relatie heb ik niet. Ik werk altijd. Maar ik mis het niet echt. Hier en daar zou ik wel eens iets willen gaan eten, naar de cinema gaan, een picnick doen of een citytrip. Maar daar moet je tijd voor hebben natuurlijk.”

Ik doe nu drie jobs. Behalve onthaalmedewerker en werken in het MAS, ben ik ook gebouwverantwoordelijke van het Loodswezen. En eigenlijk zoek ik nog een vierde jobke. Op zaterdag en zondag heb ik daar nog wel wat tijd voor tussendoor.”

MEER OVER Allemaal Antwerpen

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio