Murni Zuid. © RR

Het KMSKA-effect: bistro Murni Zuid wordt Murni Museum

Antwerpen -

De heropening van het KMSKA brengt heel wat teweeg in de buurt rondom het historische gebouw. De overburen van bistro Murni Zuid surfen mee op de golf van enthousiasme en veranderen hun naam in Murni Museum. Ook het logo en de menukaart krijgen een volledige make-over.

Murni Museum, zo gaat de vestiging van bistroketen Murni op de Leopold de Waelplaats voortaan heten. Op die manier wil de zaak hulde brengen aan het KMSKA, dat afgelopen weekend de deuren opende. Een vernieuwd logo, nieuwe raamstickers en aanpassingen aan de zonneluifel en op het terras: het is duidelijk dat Murni nog wat extra glans wil geven aan de buurt.

Wie het museum wil bezoeken, kan een uur voor de opening al terecht bij Murni voor pakweg een koffie of een croissant. De bistro paste dan ook bewust zijn openingsuren aan, die nu lopen van 9 tot 19u.

 © RR

Tot slot wijzigt ook het culinaire aanbod. Murni biedt sinds zaterdag namelijk bijzondere promo’s aan die losstaan van de bestaande menukaart. De overige gerechten die op de menukaart prijken zijn dezelfde als in de andere Murni-filialen. (lava)

www.murni.be

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio