© Jef Matthee

KWB gaat op zoek naar beste Hoogstraatse darter

Hoogstraten, Rijkevorsel -

In samenwerking met het stadsbestuur van Hoogstraten gaat KWB Minderhout op 11 en 12 november een dartstoernooi organiseren.

De dartssport is heel populair en dat bracht KWB Minderhout op een uniek idee. “Voor de eerste keer vindt een dartskampioenschap plaats waar alleen inwoners van Hoogstraten aan mogen deelnemen”, zegt Luc Herthogs van KWB Minderhout. “Naast het enkeltoernooi voor mannen en vrouwen zijn er ook categorieën voor wie jonger is dan 16 jaar en voor koppels. Op vrijdag 11 november, een dag voor het Hoogstraats kampioenschap, organiseren we een open tornooi voor dezelfde drie categorieën. Daar kunnen ook niet-inwoners van Hoogstraten aan deelnemen. In totaal is er voor 1.000 euro prijzengeld te winnen en er zijn trofeeën voor de jeugdwedstrijden.” Deelname kost 10 euro per wedstrijd. Voor een koppel is het 20 euro en -16 betaalt 5 euro.

JC Darts uit Rijkevorsel zorgt voor de nodige materialen en neemt ook de wedstrijdleiding op zich. Op donderdag 29 september om 18.30u kan je bij JC darts meer uitleg te krijgen over het dartstoernooi. Zaakvoerder Chris Wagemakers en Luc Herthogs zijn aanwezig om vragen te beantwoorden. (ram)

www.kwbminderhout.be

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio