Herman Maes © rr

Nanotechnologie: hoe kleiner, hoe groter (en grootser)

Reet -

Elk jaar in de herfst organiseert Davidsfonds Reet een causerie in sterrenrestaurant Pastorale. Ditmaal hebben ze met professor Em. Herman Maes van de Faculteit Ingenieurswetenschappen aan de KUL een opvallende spreker over nanotechnologie uitgenodigd.

 

Herman Maes was senior vicepresident van het Interuniversitair Micro-Electronica Centrum (IMEC). Het werk van deze prof leidde tot 600 publicaties in internationale wetenschappelijke tijdschriften en meer dan 30 patenten voor halfgeleidergeheugens en de ontwikkeling van flashgeheugens.

De causerie over nanotechnologie gaat door in de bovenzaal van restaurant Pastorale, Laarstraat 22 in Reet, op donderdag 20 oktober 2022 om 20 uur. Deuren open vanaf 19.30 uur. Na afloop kan u genieten van enkele heerlijke glazen wijn en van drie hapjes (‘amuses’) van chef Bart De Pooter.

Inschrijven voor deze gespreksavond kan door storting van 50 euro op rekening BE18 1030 5610 4565 van Davidsfonds Reet, voor 18 oktober 2022. Er zijn maximum 50 plaatsen beschikbaar.  (jw)

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio