© ATV

Robbie Williams komt naar Sportpaleis in Antwerpen met ‘XXV Tour’

Robbie Williams scheert met zijn nieuw album ‘XXV’ over het Kanaal hoge toppen. Het Europese luik van de tournee rond 25 jaar solocarrière brengt de Britse zanger en muzikale entertainer op donderdag 26 januari 2023 ook naar het Sportpaleis in Antwerpen. Dat meldt organisator Livenation maandag.

Bron: BELGA

Dankzij ‘XXV’ is Robbie Williams (48) met 14 nummer 1-albums nu de soloartiest met de meeste nummer 1-albums in het Verenigd Koninkrijk ooit en neemt daarmee die troon over van Elvis Presley. “Verwacht je aan een avond vol hits en favorieten uit een kwarteeuw solocarrière”, aldus de concertaankondiging. Tussen Bologna (20 januari) en Oslo (24 juni) zijn in Europa 22 concerten ingepland.

Tickets voor het concert in het Sportpaleis zijn vanaf vrijdag 30 september om 10 uur te koop (van 64,34 euro tot 134,90 euro, inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage) via livenation.be.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners