Het oud-gemeentehuis wordt binnenkort gerenoveerd. De exacte timing is nog niet bekend. © Tommy Maes

Infokantoor dienst Toerisme twee weken dicht voor tijdelijke verhuizing

Mol -

Het infokantoor van de Molse dienst Toerisme is tot en met zondag 9 oktober gesloten voor een tijdelijke verhuizing naar het hoekhuis van site De Zwaan. De dienst blijft tijdens de periode bereikbaar via telefoon of e-mail.

Vanaf maandag 10 oktober is het infokantoor van de toeristische dienst tijdelijk gevestigd in het hoekhuis van site De Zwaan op Markt 24. De reden van de tijdelijke verhuizing is de geplande renovatie van het oud-gemeentehuis.

Het vroegere gemeentehuis wordt daarbij omgebouwd tot een gloednieuw toeristisch belevingscentrum en trouwlocatie. De startdatum van de werkzaamheden is op dit moment nog niet bekend. De gemeente hoopt eind dit jaar of begin volgend jaar van start te gaan met de renovatie, die anderhalf jaar in beslag neemt.

Als voorbereiding voor de renovatie verhuizen de medewerkers tijdelijk naar het hoekhuis van De Zwaan. De dienst Toerisme is fysiek gesloten van maandag 26 september tot en met zondag 9 oktober. Wel blijft de dienst in die periode bereikbaar via 014-33.07.85 of toerisme@gemeentemol.be. Voor toeristische brochures kan je in de tussentijd terecht bij de informatie- en onthaalbalie van ’t Getouw, de bibliotheek en Perswinkel ’t Pleintje, Ginderbroek 18.

Als de renovatie loopt zoals gepland, neemt de dienst Toerisme in 2024 opnieuw zijn intrek in het oud-gemeentehuis. De bureaus verhuizen van de gelijkvloerse naar de eerste verdieping. Vrijwel de volledige benedenverdieping wordt gebruikt voor een hedendaags en modern toeristisch belevingscentrum, terwijl de zolder wordt omgebouwd tot een multifunctionele ceremoniële ruimte voor maximaal 49 personen. (mto)

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio