©  Getty Images

Regenboogtrui niet meer in actie dit seizoen: geen Lombardije voor Evenepoel, wel trouwen met Oumi

Wanneer zien we Remco Evenepoel voor het eerst weer in zijn regenboogtrui? Op training zal hij wel al eens trots rondrijden in zijn nieuwe tenue, maar in een wedstrijd zal het pas volgend seizoen zijn. Dus dit jaar ook geen Ronde van Lombardije, waar hij na zijn doodsmak van 2020 nog een rekening heeft openstaan, want dat weekend (8-9 oktober) staat... zijn trouw gepland!

Guy Van Den Langenbergh

LEES OOK. Feest bij de familie van wereldkampioen Remco Evenepoel: verloofde Oumi danst in regenboogtrui

Wanneer zien we je voor het eerst weer in je regenboogtrui? “Het plan was om de fiets aan de kant te zetten. Maar nu ik wereldkampioen ben, denk ik dat ik ook nog een weekje wil doortrainen”, grijnst de kersverse wereldkampioen. “En ik kan niet wachten om deze mooie trui volgend seizoen voor het eerst in een wedstrijd te tonen.”

Op 2 oktober treedt Remco Evenepoel ook al in de voetsporen van de Rode Duivels en Olympische medaillewinnaars, want dan wordt hij gehuldigd op de Grote Markt van Brussel.

LEES OOK. Kersvers wereldkampioen Remco Evenepoel wil nu vooral genieten: “Hopelijk is er veel volk op de Brusselse Grote Markt”

Vastgoed

Jobs in de regio