Ludwig Anthonissen is herverkozen tot voorzitter van Open Vld Brecht. Ilse Van Den Heuvel en Els De Groof mogen hun mandaat in het regiobestuur voortzetten. © Open Vld Brecht

Ludwig Anthonissen mag Open Vld Brecht naar de verkiezingen in 2024 loodsen: met ruime meerderheid stemmen

Brecht -

Ludwig Anthonissen is met ruime meerderheid herverkozen als voorzitter van Open Vld Brecht. Ilse Van Den Heuvel en Els De Groof kregen voldoende stemmen achter hun naam om de partij te vertegenwoordigen in het regiobestuur.

Alle leden mochten hun stem uitbrengen voor een nieuwe voorzitter, twee afgevaardigden voor het regiobestuur van Open Vld en tenslotte ook voor elf bestuursleden. De partij hield verkiezingen in café Peerdshof in de Veldstraat.

Uittredend voorzitter Ludwig Anthonissen werd er met 77% van de stemmen opnieuw verkozen tot voorzitter. Hij bedankte de leden voor hun vertrouwen in hem en toonde zich bereid om Open Vld Brecht vol ambitie te sturen naar de volgende verkiezingen in 2024.

Ilse Van Den Heuvel en Els De Groof, de twee andere mandatarissen van de Brechtse afdeling, werden verkozen voor het regiobestuur. Zij zijn zeer tevreden met het vertrouwen dat ze opnieuw van de leden hebben gekregen.(ella)

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio