Van links naar rechts: Lien Kuterna, Romy Aerts, praktijkcoördinator Julie Fleerackers, Fien Polleunis en Jessica Janssens. © RR

Groepspraktijk Logopedische Zorg verhuist naar voormalig bankgebouw

Koningshooikt -

Groepspraktijk Logopedische Zorg nam haar gloednieuwe pand op het Koningsplein 17 in Koningshooikt (Lier) in gebruik. Het welbevinden van de cliënten staat er meer dan ooit centraal.

Chris Van Rompaey

Met een nieuwe locatie en een nieuwe naam zet de vroegere groepspraktijk Praktijk voor Logopedie, Stem- & Stottertherapie Julie Fleerackers een belangrijke stap voorwaarts met als doel om in de zeer nabije toekomst een nog uitgebreider zorgaanbod te creëren.

“We renoveerden een voormalig bankkantoor in het hart van Koningshooikt (BNP Paribas Fortis, red.) naar een moderne logopedische praktijk. Met deze nieuwe start kozen we ervoor om ook een nieuwe naam te geven aan de praktijk, met name Logopedische Zorg. Met de nadruk op ‘zorg’ willen we de hulpvraag van onze cliënten met evenveel liefde en de grootste zorg blijven behandelen”, zegt praktijkcoördinator Julie Fleerackers.

“We behandelen voornamelijk leerstoornissen zoals lees-, spellings- en rekenmoeilijkheden, spraak- en articulatiestoornissen, taalstoornissen en fonologische stoornissen. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in stotteren, stemstoornissen, oro-myofunctionele therapie en mimetherapie. We hopen in de nabije toekomst onze specialisaties verder uit te breiden, zodat iedereen met zijn of haar hulpvraag bij ons terechtkan.” (cvr)

www.facebook.com/LogopedischeZorg

MEER OVER Lier

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio