©  Netflix

Netflix lost teasers van nieuwe seizoenen ‘You’, ‘Emily in Paris’, ‘Lupin’ en meer op evenement Tudum

Voor het tweede jaar op rij organiseert Netflix het virtuele fanevenement Tudum. De streamingdienst geeft zaterdag tijdens het event voorproefjes van reeksen en films die eraan zitten te komen. Fans kregen eerste beelden te zien van de nieuwe seizoenen van You, Emily in Paris, Lupin en nog veel meer.

edb

Netflix maakte bekend wanneer Emily in Paris, de populaire reeks over een Amerikaanse in Parijs, terugkeert naar de streamingdienst. Het derde seizoen verschijnt op 21 december.

Ook Lupin keert terug naar de streamingdienst. Op het derde deel van de Franse reeks zal het vermoedelijk het nog iets langer wachten zijn. Netflix deelde een spannende teaser met de boodschap “Coming soon”, zonder exacte releasedatum.

Een datum is er wel voor het vierde deel van You, de spannende reeks over stalker/seriemoordenaar Joe Goldberg. Beter gezegd: er zijn releasedata. Het vierde seizoen wordt in tweede delen op de fans losgelaten. Deel 1 verschijnt op 10 februari 2023, deel 2 op 10 maart.

Netflix deelde onder meer datums en teasers voor nieuwe seizoenen van Outer Banks, Dead To Me, Vikings: Valhalla, Never Have I Ever, Manifest en Shadow and Bone mee. Wednesday, Tim Burtons langverwachte spin-offreeks van The Addams Family, kreeg eveneens een releasedatum. De serie verschijnt op 23 november.

LEES OOK. Volgens geruchten verschijnt Johnny Depp in ‘The Addams Family’-spin-off op Netflix

Vastgoed

Jobs in de regio