Leer je viervoeter naar bevelen luisteren. © rr

Beestige buitenles voor hondenliefhebbers dankzij AAP vzw

Aartselaar -

Hondeneigenaars die hun viervoeter graag op een leuke manier iets nieuws aanleren zijn op dinsdag 27 september welkom op het buitenterrein in de Reukens. Vzw AAP zorgt dankzij het gemeentebestuur voor de nodige info.

Onder begeleiding van een echte expert in dierengedrag kan men viervoeters aanleren om te wachten, andere honden te passeren of om pijlsnel ‘hier’ te komen. Een en ander gebeurt op een wetenschappelijk onderbouwde positieve trainingsmethode, waarmee je de band met de hond versterkt.

De deelnemers krijgen een flinke dosis inspiratie mee om het meeste uit de wandelingen te halen en om je viervoeter(s) extra uitdaging te geven. Gegarandeerd leuk en leerzaam voor jou en je hond.

Heb je zin om samen met je hond op een leuke manier iets nieuws te leren? Kun je wel wat hulp en inspiratie gebruiken om de dagelijkse wandelingen aangenamer of interessanter te maken? Of heb je een vraag over de rare trekjes van je viervoeter?

In schrijven voor deze Beestige buitenles kan tot de dag zelf via het adres dat op de Aartselaarse gemeentelijke website staat. (jw)

www.aartselaar.be

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio