Steven Teughels showt het werk van Borremans. © rr

Uniek werk van Michaël Borremans onder de hamer

Hoevenen, Stabroek -

Het online veilingbedrijf Hammertime uit Hoevenen (Stabroek) veilt in zijn nieuwe editie van Hammertime Art Auctions een uniek werk van Michaël Borremans. Ook tientallen werken van andere meesters gaan onder de hamer.

Steven Teughels van Hammertime: “Voor onze achtste editie van Art Hammertime konden we via een privéverzamelaar dit unieke werk van Borremans in ons gamma opnemen. Kenners weten dat de werken van Borremans wereldwijd worden tentoongesteld. Zowel in het Smak in Gent als in galerijen in Helsinki, Berlijn en New York hangen werken van hem. Het werk dat Art Hammertime veilt heet Zoë. Het is een origineel aquarel dat Borremans schilderde van zijn toenmalige vriendin.” Het werk uit 1994 meet 32,2 bij 24,8 cm en wordt geschat op 45.000 euro. Er is voorlopig startbod van 19.500 euro.  

In het ruime veilingaanbod zitten ook werken van Andy Warhol, Banksy, Panamarenko, Roger Raveel en Luc Tuymans. Bieden op deze vele tientallen kunstwerken is nog mogelijk tot 27 september. Steven Teughels geeft nog mee dat de kunstwerken onder voorlopige toewijzing staan en enkel worden vrijgegeven na akkoord van de opdrachtgever. (evdw )

Info: www.hammertime.be/nl/categories/main/art-hammertime/2466

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio