Zondag zijn ook deze wagens te zien op het Molleveld. © Jean Hendrix

Oldtimermeeting op voormalig steenbakkerijterrein

Terhagen -

Oldtimersclub Rumst organiseert zondag 25 september een oldtimermeeting. Op het ruime terrein aan het Molleveld aan de Kapelstraat in Terhagen (Rumst) kunnen de autoliefhebbers hun hart ophalen tussen de vele oude auto’s die op het voormalige steenbakkerijterrein opgesteld zullen staan.

 

Naast de wagens zullen een aantal marktkramers aanwezig zijn. Zij verkopen autogereedschap en tal van kuisproducten die de praal van de wagens tot hun recht laten komen. Uiteraard ontbreken ook de eet- en drankstandjes niet.

‘We organiseerden reeds eerder een bijeenkomst van oldtimerverzamelaars”, zegt Jiri D’hondt, voorzitter van Oldtimers Rumst. “In ben zelf eigenaar van een BMW uit 1984. Trouwens alle eigenaars van een auto ouder dan 25 jaar zijn hier welkom. Na eerdere organisatie in de Tuinwijk is het nu de tweede keer dat we deze organisatie in het Molleveld zal doorgaan.”

De toegang tot deze oldtimermeeting is gratis en gaat door op het voormalige industrieterrein ter hoogte van Kapelstraat 44 en dit van 11 tot 18 uur.  (jw)

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio