Bjorn Steynen (Vastgoed Heylen), William Dias Morais (Neteland Natuurloop), Christof Lambelin van ‘Wolfstee’, Eddy Hendrickx (Olivia Fund), Kenneth Deckers (Neteland Natuurloop), Nick Van Looy (Heylen Group) en Martine Naenen van STG Schrauwen. © Guy Verellen

Natuurloop Neteland brengt 12.000 euro op voor goede doel

Herentals -

De organisatoren van de 7e Natuurloop Neteland, Kenneth Deckers en William Dias Morais overhandigden vrijdag een cheque van maar liefst 12.000 euro aan het Olivia Fund, dat (kinder)kanker bestrijdt.

Marc Helsen

De 7e Neteland Natuurloop trok op 28 augustus zo‘n 450 sporters uit heel België en Zuid-Nederland naar de natuur van de Kempense Heuvelrug in het grensgebied tussen Herentals en Lichtaart. Een passage langs én op de Toeristentoren en de kruisweg op de Kruisberg blijft een populaire sportieve uitdaging binnen het nationale loop- en jogcircuit.

‘We Natuurloop Neteland heel dankbaar’, onderstreept Eddy Hendrickx, papa van Olivia en protagonist van het Olivia Fund. “Ze hebben een sportief evenement uit de grond gestampt dat het blijvend vertrouwen van de belangrijkste bedrijven uit Herentals als vaste sponsor geniet. Dank voor tomeloze inzet van de organisatoren. Je ziet vandaag dat wetenschappelijk kankeronderzoek ontzettend belangrijk is voor de wereldgezondheid.”

8ste editie eind augustus 2023

“We plannen eind augustus 2023 onze 8ste editie van de Natuurloop Neteland’, zegt het duo Kenneth Deckers en William Dias Morais. “Nog een heel speciale dank gaat naar onze vele sponsors en ons hardwerkend en tof team medewerkers. Zonder hen lukt zo’n mega-organisatie niet. Trouwens de goodie-bags voor alle deelnemers gevuld met waardevolle gadgets van onze sponsors scoorden erg goed!” (hhm)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners