De Lisas staan zaterdagavond op het podium in ‘t Ey.© rr

’t Ey hervat optredens met een muzikale driedaagse

Belsele -

Na een pauze tijdens de zomermaanden hervat Muziekclub ’t Ey, de culturele ambassadeur 2022 en 2023 van de stad Sint-Niklaas, dit weekend haar activiteiten met een muzikale driedaagse.

Ivan Elegeert

Vrijdag 23 september komt April Verch haar Canadese roots tonen. Samen met Cody Walters brengt het duo de typische muziek uit de Ottawa Vallei,. Zaterdag komen twee duo’s twee verschillende muzikale werelden tonen: Mirja Klippel is een Deense singer-songwriter, die samen met haar gitarist Alex Jønsson breekbare, maar smaakvolle songs tovert. In het tweede deel roept het Zweedse duo Lisa Rydberg en Lisa Långback, alias de Lisas, met de accordeon en viool de Noordse sferen op.

Zondag komt Wim Claeys de geroemde voorstelling Queens spelen en vertellen. “Wim is niet alleen accordeonist van het Gentse genre, hij brengt met deze voorstelling een beklijvend theaterstuk dat zeker mensen met opgroeiende dochters zal bekoren”, kondigt coördinator Dirk Van der Speeten aan. “Queens is een grappige show over pogingen om het goed te doen. Warm, joviaal, meeslepend, onnozel en soms ontroerend.”

Alle informatie en ticketprijzen zijn te vinden op www.tey.be.

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio