Duizenden jobs in de aanbieding op Jobbeurs Antwerpen op 3 oktober

Op 3 oktober 2022 in de namiddag organiseert Jobat zijn jobbeurs voor Antwerpen. De jobbeurs is met ruim vijftig standen volledig uitverkocht, goed voor meer dan duizend jobs in allerhande sectoren. Al is zo’n beurs ook veel meer dan jobs en solliciteren dankzij onder meer workshops en een gratis fotograaf.

William VisterinBron: Jobat.be

Koffie Rombouts, Compostela, Equalis, Umicore of CNH. Het is maar een eerste greep van de werkgevers die zich in Antwerpen zullen presenteren. Of denk aan Stad Antwerpen, Albert Heijn, Colruyt Group, Carrefour, Pringles en BNP Paribas, die eveneens van de partij zijn. “Kandidaten kunnen er bij Politie Antwerpen terecht voor informatie over functies in uniform en burgervacatures. Ze kunnen er in gesprek gaan met onze promoteamleden”, vertelt Lizelotte Stroeckx, wervingsmedewerker bij Politiezone Antwerpen, eveneens een van de aanwezige bedrijven op 3 oktober 2022.

Stad Antwerpen zet dit jaar op de jobbeurs in Antwerpen dan weer de collega’s van Mobiliteit en Parkeren in de kijker. “Wie interesse heeft in een coachende job die kantoor- en buitenwerk combineert, die bijdraagt aan een veilige stad, is zeker welkom voor een open gesprek. Onze teamleiders van de parkeerwachters staan klaar om je alles te vertellen over hun job”, vertelt Nele Carpentier, communicatiespecialist Selectiecentrum van stad Antwerpen. “Maar ook met andere vragen over werken bij de stad, kan je terecht aan onze stand. Onze recruiters kijken alvast uit naar je bezoek”, voegt ze daar nog aan toe.

Duizend jobs en meer

Al deze werkgevers zijn, samen met nog heel wat andere, aanwezig in Antwerpen op de gratis jobbeurs van 3 oktober 2022 van 13 tot 18 uur in BluePoint. Ze bieden met zijn allen ruim duizend openstaande jobs in onder meer administratie, veiligheid, retail, bouw, zorg, finance, engineering en communicatie.

Veel jobs dus, en enthousiaste standhouders, maar daarnaast zorgt deze jobbeurs ook voor de nodige extra’s. Er is in Bluepoint Antwerpen bijvoorbeeld een huisfotograaf aanwezig, die van alle aanwezigen die dat wensen een gratis foto maakt die kan dienen als profielfoto op je cv. Verder kan je een aantal gratis workshops volgen en is ook arbeidsbemiddelaar VDAB opnieuw aanwezig voor coaching en carrièreadvies.

Jobbeurs Antwerpen

  • Maandag 3 oktober 2022 (van 13u00 tot 18u00)
  • BluePoint Antwerpen - Filip Williotstraat 9 te 2600 Antwerpen
  • Meer info en gratis inschrijven via jobat.be/jobbeursantwerpen

Jobat Jobbeurs Antwerpen 2022

Bron: Jobat.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER