Antwerps schepencollege schittert op galabal KMSKA: “Goede samenwerking met elkaar vieren”

De officiële opening van het KMSKA is pas zaterdag, maar al heel wat mensen kregen de kans om het vernieuwde museum een bezoekje te brengen. Stakeholders en het Antwerps schepencollege trokken donderdagavond naar een galabal en haalden hun beste outfits naar boven.

Sonia De Bock, emke

Hoewel het KMSKA zaterdag pas opengaat voor het algemene publiek, konden pers, partners en stakeholders afgelopen week al eens een bezoek brengen aan het vernieuwde museum. Donderdagavond kregen een honderdtal mensen de kans om op uitnodiging een galabal bij te wonen. “Het galabal met receptie werd georganiseerd voor iedereen die een bijdrage had geleverd aan het gebouw. Dat zijn dus alle stakeholders, de Vlaamse Overheid en stad Antwerpen uiteraard. Zo konden we onze goede samenwerking vieren met elkaar”, vertelt algemeen directeur Carmen Willems.

Gastheer Luk Lemmens, voorzitter van de raad van bestuur, Jan Jambon en Carmen Willems spraken alle aanwezigen kort toe, waarna verschillende artists in resident optredens gaven. Naast stakeholders was het Antwerps schepencollege ook talrijk aanwezig en deelden hun beste outfits van de avond op sociale media:

Koen Kennis (N-VA) poseert in pak met collega Nabilla Ait Daoud (N-VA).

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Jinnih Beels (Vooruit) trok een lange paarse jurk aan. Ze liet zich voor de gelegenheid opmaken door Aisha Beautyworld.

 ©  Instagram beelsjinnih

Schepen van Stadsontwikkeling Annick De Ridder (N-VA) deelde enkele beelden van haarzelf en artiesten die in het museum optraden.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Karim Bachar (Vooruit) poseert aan de trappen van het KMSKA tussen de schilderijen.

 ©  Instagram karim_bachar_8

Els Van Doesburg (N-VA) had een spierwitte éénschouderjurk aan.

 ©  Instagram elsvandoesberg

MEER OVER Uitgelicht

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio