Alle Spice Girls mochten een vriendje hebben, behalve één: “Dan ga je aan jezelf twijfelen”

De Spice Girls waren eind 20ste eeuw een wereldwijd begrip. Dat ging gepaard met veel aandacht, ook van het andere geslacht. Terwijl de zangeressen aan het daten sloegen, was er echter één die geen relatie kreeg. En dat was geen toeval.

Mel C mocht naar eigen zeggen geen vriendje hebben van het management van de meidengroep. Dat zei de inmiddels 48-jarige Melanie Chrisholm, zoals de zangeres echt heet, in de Australische talkshow The Project. Voor de andere Spice Girls gold die regel niet.

LEES OOK. Mel C: “Ik werd seksueel misbruikt op vooravond van eerste concert met Spice Girls”

“Wat ik opvallend vond was dat het een regel voor één iemand was, maar voor de anderen niet”, legde ze uit. Volgens Chrisholm vond het management haar niet sterk genoeg om een relatie aan te gaan. “Voor de anderen was het geen probleem. Zij kunnen een vriendje hebben, zij kunnen daarmee omgaan, zij zijn sterk genoeg, maar jij niet. Als je al kwetsbaar bent en iemand dat tegen je zegt, begin je aan jezelf te twijfelen.”

Uiteindelijk begon Mel C toch te daten. Ze kreeg zelfs een relatie met Robbie Williams in 1997. Maar dat bleek niet het beste vriendje, vertelde Chrisholm verder. Dat beschreef ze ook in haar biografie. “We doen binnenkort samen een show, dus ik zal zeggen dat hij dat hoofdstuk even moet lezen”, grapte de Spice Girl nog. “Maar hij heeft al zijn excuses aangeboden en het zit al jaren helemaal goed tussen ons.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER