De app van de Mechelenbon. © Shoppen in Mechelen / Kantoor Kontent

Uitzonderlijke korting voor wie Mechelenbon aankoopt via applicatie

Mechelen -

Wie voor 16 oktober een Mechelenbon koopt via de app, krijgt uitzonderlijk vijf euro korting. Met die actie wil de stad Mechelen de applicatie extra in de kijker zetten. Via de app kan je niet alleen Mechelenbonnen aankopen, maar heb je ook een handig overzicht en kan je info terugvinden.

Stijn Van de Sande

In mei lanceerde de stad Mechelen de Mechelenbon-app. Via de gratis applicatie voor Apple- en Androidsmartphones kan je makkelijk digitale Mechelenbonnen aankopen. Met deze bons kan je terecht bij de Mechelse handelaars en horeca. Het is volgens de stad het perfecte geschenk voor wanneer je iemand een stukje Mechelen cadeau wil doen.

Om de app te promoten lanceert de stad een kortingsactie. Wie voor 16 oktober een Mechelenbon van minstens vijftien euro aankoopt via de app, krijgt éénmalig vijf euro korting op die aankoop. “De timing is bewust gekozen. Dit weekend is er al het LOV-festival ter ere van de heropening van de Onze-Lieve-Vrouwestraat en de komende weken zijn er ook nog het Weekend van de Klant en het Warm Welkom Weekend. Ideaal om de bonnen uit te proberen”, zegt Economieschepen Greet Geypen (Vld-Groen-m+).

Voordelen

“De app heeft heel wat voordelen”, vult schepen van Slimme Stad Rina Rabau Nkandu (Vld-Groen-m+) aan. “Je kan je bonnen opslaan en je saldo terugvinden in je digitale portefeuille. Met de app heb je je bonnen steeds makkelijk bij de hand en kan je ook de vervaldata in de gaten houden, waardoor er minder bonnen ongebruikt zullen blijven. Met het handige overzicht van de deelnemende handelszaken op een kaart, weet je bovendien meteen waar je ze kan spenderen.”

Wie liever een papieren Mechelenbon aankoopt, kan dat nog steeds via de website en Visit & Uit in Mechelen.

www.shoppenin.mechelen.be/mechelenbon

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio