Zaakvoerders Geert Verheyden en Victor De Clercq sluiten hun zomerbar na dit weekend. © RR

Driedaags feest maakt einde aan de zomer van Kaffée Allée in Fort 5

Edegem -

De zomer ligt achter de rug, dus ook de zomerbars gaan stilaan sluiten. Kaffée Allée in Edegem rondt zijn seizoen dit weekend af met een driedaagse in hangar 39 aan de Rogier Van Der Weydenstraat.

Filip Spoelders

Het slotmoment wordt vrijdag ingezet met een afterwork. Om 17u begint het eerste optreden met Bartos. Daarna zorgen dj’s Glenn Glinz en Kobalt voor de muziek tijdens de avond. Ook op zaterdag mogen de bezoekers optredens verwachten en is dansen zeker niet verboden. De Kastaars openen om 16u de namiddag met hun volkse liedjes in het Antwerps dialect.

“Omdat we om middernacht sluiten, zorgt de coverband Uncle Phil al om 17.15u voor de sfeer. Het is iets vroeger dan normaal om te dansen, maar de mensen kunnen dus op tijd komen. Ze moeten niet naar huis om te eten want de Surinaamse foodtruck zal klaar staan”, vertelt Geert Verheyden van Kaffée Allée. De avond gaat verder met dj-sets van dj Vinylah en dj Jacky Mickx.

Kinderdag

Zondag, de laatste dag van 2022 voor Kaffée Allée, verloopt rustiger en is er voor de kinderen. Zij zijn welkom op het springkasteel, mogen aanschuiven bij de grime of ze kunnen een uitdaging vinden in de gekke fietsjes. Voor de hongerigen is er paella en pannenkoeken.

De hangar is klaar om veel volk te ontvangen. © RR

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio