© Fiesta Europa

Europese markt keert komend weekend terug naar Lier

Lier -

Fiesta Europa is na enkele jaren afwezigheid wegens corona opnieuw te gast in Lier. Je vindt de feestelijke markt op de Parking Gasthuisvest op 23, 24 en 25 september.

“Fiesta Europa is een internationale markt. Als bezoeker kan je er proeven en genieten van al het moois en lekkers dat ons continent te bieden heeft. Marktkramers uit heel Europa bieden specialiteiten te koop aan uit hun land of regio. Op het gezellige terras kan je genieten van de beste internationale gerechten die ter plaatse vers bereid worden. Ondertussen brengen muzikanten de bezoekers in de perfecte vakantiesfeer en kunnen de kinderen zich onder toezicht uitleven in het kinderdorp”, zegt organisator Roeland Storms.

Je kan de markt bezoeken op vrijdag 23 september (17-22u), zaterdag 24 september (11-22u) en zondag 25 september (11-19u). Het kinderdorp is op vrijdag en zaterdag doorlopend open tot minimaal 20u en op zondag tot 19u. De kinderen kunnen er onder toezicht spelen, knutselen, een boekje lezen of zich laten schminken. (cvr)

MEER OVER Lier

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio