Discobar Galaxie staat garant voor de dansmuziek. © RR

Discobar Galaxie opent nieuw seizoen CC ’t Aambeeld

Aartselaar -

De programmatie in CC ’t Aambeeld voor dit najaar bevat naast cultuur en kunst ook magie. De aftrap van het nieuwe seizoen wordt gegeven met een spetterende afterworkparty nu vrijdag 23 september waarbij discobar Galaxie voor de sfeer en muziek zal zorgen.

Het dertigste seizoen van het Aartselaarse cultureel centrum aan de della Faillelaan wordt afgetrapt met een spetterende fuif. Onder het motto ‘Stop working, start dancing’ organiseert team een dansfeestje met Hammertime & Discobar Galaxie. Hierbij voorzien de medewerkers ook lekkere cock- en mocktails en zorgen foodtrucks voor wat hartelijks.

Het feestje start reeds om 17.30 uur met een happy hour. De nineties partyband Hammertime treedt om 20.30 uur op waarna om 22 uur voor de gelegenheid dj’s Bobby Ewing, Lars Capaldi en Loveboat voor de swingende muziek zorgen.

Het team van Cultureel Centrum Aartselaar werkte voor het verdere seizoen een afwisselend programma uit. Naar goede gewoonte is het aanbod divers met boeiende, leuke, hilarische, maar ook ontroerende voorstellingen. Pakkend theater, straffe concerten, magisch circus, gezellige matinees of stijlvol klassiek.

Amelie Albrecht © rr

Enkele bekende namen die de komende maanden afzakken naar Aartselaar zijn: Michael Van Peel, Amelie Albrecht, Clara Cleymans, Willy Sommers en Johan Petit. Het aanbod is erg divers, met ook ateliers voor jongeren en volwassen. (jw)

 

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio