© bfm, atv

E313 even volledig versperd in Ranst na ongeval met drie vrachtwagens

De E313 is donderdagvoormiddag rond 10 uur even volledig versperd geweest ter hoogte van Ranst in de rijrichting van Antwerpen. Drie vrachtwagens waren met elkaar gebotst. Intussen is alweer één rijstrook vrijgemaakt, maar er is nog steeds kleine filevorming.

joro

Het ging om een kop-staartaanrijding tussen drie vrachtwagens. “De E313 werd richting Antwerpen even afgesloten om de hulpdiensten hun werk te laten doen. Één chauffeur moest bevrijd worden uit zijn cabine, maar hij zou er niet ernstig aan toe zijn”, zegt Peter Bruyninckx van het Vlaams Verkeerscentrum.

De volledige versperring duurde maar een kleine tien minuten. Intussen kan het verkeer alweer door via de linkerrijstrook. De rechterrijstrook en de busstrook blijven voorlopig afgesloten. Een prognose over de duurtijd van de versperring van het Verkeerscentrum niet geven. Er is een omleiding ingelegd. Het verkeer moet aanschuiven vanaf Grobbendonk.

Ook richting Hasselt gebeurde er op de E313 deze ochtend een ongeval, ter hoogte van Herentals-West. Dat ongeval is inmiddels afgehandeld.

 ©  bfm

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Vastgoed

Jobs in de regio