Pijnlijk: Mehdi Carcela zoekt nog een club, maar loopt voetbreuk op in galamatch met Ronaldinho

Een pijnlijk moment tijdens de galamatch tussen de legendes van Gent en Standard in aanwezigheid van voetballegende Ronaldinho woensdagavond. Enkele minuten voor de rust moest Mehdi Carcela (33) met een draagberrie van het veld. Het verdict is niet mals: een voetbreuk.

Koen Van Uytvange, Jonas Withouck

Carcela kwam slecht neer na een fout van Nebosja Pavlovic. Hij verdraaide zijn voet en schreeuwde het uit van de pijn. Met een draagberrie werd hij van het veld gedragen, het zag er allemaal niet goed uit. Na de wedstrijd werd duidelijk dat Carcela zijn voet gebroken heeft.

Letterlijk en figuurlijk pijnlijk voor Carcela, want de Belgisch-Marokkaanse voetballer was een van de enige spelers op het veld die zich nog profvoetballer mag noemen. De vleugelaanvaller zit wel zonder club nadat zijn contract bij Standard deze zomer afliep. Voorlopig vond hij nog geen nieuw avontuur en dat wordt nu nog wat lastiger.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

MEER OVER Jupiler Pro League

Aangeboden door onze partners

MEER OVER VOETBAL