©  dsj

Lierse – RC Mechelen: gesloten loketten op matchdag, combiregeling voor Racing-fans

Ook voor de bekermatch Lierse - RC Mechelen (zaterdagavond 20.00u) blijven de loketten op het Lisp gesloten. Wie de streekderby wil bijwonen, zal dus een ticket online (lierse.roboticket.com) of via het aboloket in het stadion (donderdag en vrijdag open tussen 10 en 17u, en op zaterdag van 14 tot 18u) moeten aanschaffen. Abonnementen zijn voor bekerwedstrijden niet geldig, voor de supporters van RC Mechelen geldt een combiregeling.

kugu

Lierse kreeg begin dit seizoen een straf van vijf wedstrijden met gesloten loketten opgelegd als gevolg van de onregelmatigheden in de thuismatch tegen Waasland-Beveren, eerder dit jaar in april. Die maatregel was alleen van kracht voor competitiematchen, maar deze keer zijn het de politiediensten die de Pallieters een verbod hebben opgelegd om de loketten te openen.

Lierse zal de komende weken nog twee competitiematchen met gesloten loketten afwerken: op zondag 9 oktober tegen de beloften van Standard en op zondag 23 oktober tegen Lommel. Nadien mogen de loketten op matchdagen weer geopend worden.

MEER OVER Lierse K.

Meer sportnieuws

Vastgoed

Jobs in de regio