Op de koppen lopen bij een vorige editie van de dorpsdag. © Neel Vermeiren

Bredabaan weer verkeersvrij voor dorpsdag

Wuustwezel -

Zondag 25 september lanceert het gemeentebestuur in samenwerking met het dorpsdagcomité en project2990 een zevende dorpsdag op de Bredabaan in het centrum van Wuustwezel.

Van 12 tot 18 u is de Bredabaan autovrij vanaf het kruispunt Biest tot en met kruispunt Slijkstraat. Hier stellen 120 ondernemers, handelaars en verenigingen uit de hele gemeente hun activiteiten voor. Daarbij zijn onder meer eetkraampjes, kledingkraampjes, verenigingen die hun werking voorstellen en liefdadigheidsorganisaties. Op de podia ter hoogte van Hubo en Hofman geven artiesten het beste van zichzelf. Daarnaast omvat het programma nog een modeshow, kinderanimatie en demonstraties door verenigingen. En de handelaars van Wuustwezel houden opendeurweekend.

Luchtballonvaarten

Aan de stand van project2990 maak je kans om mooie prijzen te winnen. De hoofdprijs bestaat dit jaar uit twee luchtballonvaarten. Daarnaast worden er drie cadeauboxen weggegeven van Wezelse Weelde, een mand met lekkere streekproducten. Iedereen kan zijn schatten van zolder halen en verkopen op de grote rommelmarkt van het buurtschap AchterDorp. Van 9 tot 18 u kan je hier komen snuffelen in het Hagelkruis, Boomgaard en Achter d’Hoven om de aangeboden waren een tweede leven te geven. De organisatoren roepen de bezoekers op om de auto te laten staan en met de fiets of te voet te komen. Er zijn drie bewaakte fietsenstallingen en elke fietser ontvangt een gratis attentie. (vw)

economie@wuustwezel.be

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio