Patrick Teck is een van de kunstenaars die deelnemen aan Post Office 20.22 © Guy Delforge

Kunstenaars palmen oude post in

Bornem -

De cultuurraad van Bornem organiseert begin oktober de groepstentoonstelling Post Office 20.22 in het voormalige postkantoor aan de Boomstraat.

Tijdens de kermisweek, van 1 tot en met 5 oktober, organiseert de cultuurraad een tentoonstelling met werk van lokale kunstenaars. Ook deze keer wordt het oude postgebouw in de Boomstraat het decor voor de kermistentoonstelling. Omdat de gelijkvloerse verdieping ondertussen is ingepalmd door De Maakplaats wordt de expo georganiseerd op de bovenverdieping de voormalige post. Bezoekers moeten er wel rekening mee houden dat er geen lift is en de tentoonstelling dus alleen via de trap bereikbaar is.

Op de kermistentoonstelling zie je schilderwerken van Jan Roskam, Hilde Roskam, Jenny Spanoghe, Patrick Teck, Maurits Van Pellicom, Louisette Van Praet, Willy Van Fraeyenhove, Greet Wuyts, Molly Winckelmans, Robert Van Camp, Annemarie Tubeeckx, Rita Nys, Anton Lannoye, Marva Laisnez en Patricia Soler. Er zijn aquarellen van Rozette Pollet, John Van Wesemael, Jean Pierre Grumeau, Katrien Vermeulen en Agnes Robberecht en fotografisch werk van Jos Maes en fotocollectief Flash! Ernst Peeters toont keramiek, Jean Marie Van Eechoudt tekeningen, mixed werk is er van Greta Rochtus, Karel Daelemans en Luc Mertens.

De tentoonstelling op de eerste verdieping van het voormalige postkantoor in de Boomstraat loopt van 1 tot en met 5 oktober, telkens van 10 tot 18u. De toegang is gratis en je kunt met je UiTPAS punten sparen. gdb

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio