KLJ Beerzel heeft sinds dit jaar een nieuwbouw in gebruik, vlak bij de plek waar de driedaagse plaatsvindt.  © Joren De Weerdt

KLJ Beerzel zet herfstraditie voort: driedaagse met quiz, Boerinnekesfuif en fietszoektocht

Beerzel -

KLJ Beerzel organiseert van vrijdag 23 tot zondag 25 september voor de 33ste keer een driedaagse. De activiteiten vinden plaats in een tent op het Rode Plein in Beerzel (Putte), op een boogscheut van de nieuwbouw die de jeugdvereniging eerder dit jaar in gebruik nam.

Kristof Van Rompaey

De jongeren trappen het feestweekend traditiegetrouw op gang met een quiz op vrijdag. Die begint om 20u in de tent op het Rode Plein. “Er is maar plaats voor een beperkt aantal ploegen van maximum vijf personen”, meldt Julie Dillen van de jeugdbeweging. “Inschrijven kost 20 euro en kan via mail. Op het einde van de avond zijn er mooie prijzen voor iedereen.”

LEES OOK. KLJ Beerzel stelt gloednieuwe lokalen open voor nieuwsgierig bezoek: “Meer plek én eigen toiletten”

Op zaterdag 24 september vindt de twaalfde editie van de Boerinnekesfuif plaats, ook in de tent op het Rode Plein. De Nightlife DJ’s komen er opnieuw voor ambiance zorgen. “Op zondag organiseren we voor de vierde keer onze fietszoektocht. Vertrekken kan van 9 tot 15u. Je krijgt dan enkele foto’s mee die je onderweg kan vinden. Zo maak je kans op een mooie prijs. Je kunt de fietstocht ook rijden zonder te zoeken. Van 11 tot 18.30u zijn er lekkere croques uit het vuistje verkrijgbaar.”

kljbjeizel@gmail.com

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio