Ladingverlies en ongeval zorgen voor file op E19 richting Antwerpen: weg vrijgemaakt

Brecht -

Het was dinsdagmiddag lang aanschuiven op de E19 richting Antwerpen door een ladingverlies aan Kleine Bareel en vervolgens een ongeval met twee vrachtwagens in Sint-Job-in-'t-Goor (Brecht). intussen is de weg er vrijgemaakt.

jtp

De problemen op de E19 richting Antwerpen begonnen rond 13.30u. Ter hoogte van Kleine Bareel verloor een vrachtwagen na een klein ongeval een deel van zijn lading, waardoor de rechterrijstrook een tijdje versperd was. De brandweer kon de rijbaan snel opruimen, maar intussen had er zich al een file gevormd tot voor de afrit Sint-Job.

In de staart van die file gebeurde een tweede ongeval. Een vrachtwagenchauffeur had de file waarschijnlijk niet of te laat opgemerkt, probeerde nog uit te wijken maar knalde op zijn voorligger. Niemand raakte gewond, maar de cabine van de vrachtwagen raakte ernstig beschadigd en dus moest de vrachtwagen getakeld worden.

Gedurende de afhandeling van dat ongeval was de rechterrijstrook afgesloten. Dat veroorzaakte lange files op de E19 richting Antwerpen, tussen de afritten Brecht en Sint-Job-in-'t-Goor was het op een gegeven moment meer dan een half uur aanschuiven. Omstreeks 15.40u was het ongeval afgehandeld en raakten de files stelselmatig opgelost.

 © BFM

 © BFM 

 © BFM  

 © BFM 

 © BFM 

 © BFM 

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio