Kimberly en Kevin, hun trouwdag werd onder meer onvergetelijk dankzij de fotoshoot in het Wijnegem shoppingcenter in de wondere wereld van Smile Safari. © EmiGraphy

Smile Safari redt bruidspaar Kimberly en Kevin na uitgeregende huwelijksreportage

Wijnegem, Berendrecht -

Vijf jaar na de eerste geplande datum en nog enkele andere afgelastingen, konden Kimberly Ashton en Kevin Embrechts uit Berendrecht vorig weekend eindelijk in het huwelijksbootje stappen. Omdat het slechte weer alsnog roet in het eten dreigde te gooien voor de fotoshoot, wierp Smile Safari in het Wijnegem shoppingcenter het bruidspaar een reddingsboei toe.

Smile Safari is het geesteskind van Kortrijkzaan Hannes Coudenys. “Ik zag zo’n paleis vol decors voor het eerst op reis in Los Angeles. Samen met het Antwerpse creatief bureau Citycubes ontwierpen we een Belgische variant. In 2019 openden we onze eerste Smile Safari in Brussel. Wijnegem shoppingcenter volgde in april van dit jaar.”

Het lijkt aanvankelijk of je via een smalle ingang een spookhuis binnenstapt. Je komt terecht op een slangachtig parcours: een aaneenschakeling van kleine kamertjes waarin het echter niet donker is, maar waar je telkens weer overvallen wordt door de meest felle en gekke kleurencombinaties aangevuld met decorstukken in telkens een ander thema. Ideaal voor selfies en ‘very Instagramable’, maar waarom ook niet voor huwelijksreportages, dachten Kimberly en Kevin zich toen ze de weerberichten zagen.

Met de kinderen Kathelyn en Kenzo. © EmiGraphy

“Op 15 september – de dag dat we vijftien jaar samen waren – trouwden we al voor de wet. Maar ons jawoord in de kerk zouden we pas zaterdag 17 september geven. Een rotdag qua weer”, vertelt Kimberly intussen met geringde vinger.

“Een fotoshoot met onze ceremoniekleding aan in de regen zagen we niet zitten. Smile Safari bracht gelukkig de oplossing. “Voor we gingen feesten in Ekeren, heeft onze fotografe Emilia Seyen er een leuke reportage gemaakt. Met ons in de hoofdrol natuurlijk in al die kleurrijke decors, maar de getuigen en onze kinderen mochten ook poseren. Dochter Kathelyn (9) en zoon Kenzo (7) stralen. We waren met een gezelschap van vijftien. Smile Safari had ook nog voor een prima receptie gezorgd in de lounge. Zo is het feest op die onvergetelijke daar eigenlijk al begonnen, gelukkig droog.”(jaa)

 © EmiGraphy

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio