©  REUTERS

Lady Gaga in tranen na stilleggen show door stormweer: “Ik weet niet wat ik zou gedaan hebben, mocht iemand iets overkomen zijn”

Het laatste optreden van Lady Gaga (35) in het Hard Rock Stadium in Miami verliep niet zoals gepland. De zangeres moest de show onverwacht stilleggen door het naderende stormweer. Zelf was ze er het hart van in. “We hebben echt geprobeerd om de show af te ronden maar het ging niet”, zegt Gaga met tranen in de ogen in een filmpje op Instagram.

Lien LammensBron: Instagram

Tijdens haar laatste optreden in het Hard Rock Stadium in Miami (Florida) kreeg de wereldster het advies om de show stil te leggen en haar 65.000 aanwezige fans naar huis te sturen omwille van het slechte weer. Meteen na de show postte een geëmotioneerde Gaga een filmpje op Instagram. “We hebben echt geprobeerd om de show af te ronden maar het kon niet. Het was dan wel gestopt met regenen maar de bliksem sloeg in de grond in, echt vlakbij ons. Ik weet niet wat ik gedaan zou hebben, mocht iemand in het publiek iets overkomen zijn. Ik zie jullie graag.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Vastgoed

Jobs in de regio