The All-Star Wedding Band sluit Hoekstock af. © rr

Hoekstock keert terug naar roots aan Rode Pijl

Boom -

Na Theater aan Twater en Resto à L’eau sluiten de Kaaimannen de zomer op zaterdag 24 september af met hun Hoekstock-festival. Na een intermezzo in het gemeentelijk park vorig jaar, keert het gratis festivalletje dat in een flower-powersfeer baadt terug naar de roots, op het pleintje aan de Rode Pijl in de Hoek.

In 2021 trok Hoekstock naar het gemeentelijk park waar het twee dagen rock en pop en flower power vierde. Het festival trok toen 3.000 bezoekers, maar de vraag naar de originele uitgave, in de intieme setting van het pleintje in de Hoek, dook al snel op en dus beloofde de organisatie om terug te keren naar de roots.

Ook qua muziekkeuze houdt Hoekstock vast aan dezelfde formule met de betere livemuziek van de jaren zestig tot nu. Hippie-decoratie zorgt voor de aankleding.

Voor de negende editie staan zes optredens geprogrammeerd. Om 14u zijn Peter en Petra de traditionele openers met rustige luistermuziek. Vervolgens staan Little Chris, The Rolling Beatles, Daisy and The Dukes en Fenix op het podium. Afsluiten, om 23u, doet The All-Star Wedding Band, een psychedelische band die van elke evergreen een punknummer maakt.(bar)

 

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio