De leerlingen van GLS GOM mochten zich meteen uitleven op het nieuwe speeltoestel. © yjs

Leerlingen spelen naar hartenlust op gloednieuw speeltuig

Sint-Gillis-Waas/ Meerdonk -

Maandagochtend werd op de speelweide van gemeentelijke lagere school GOM in Meerdonk een nieuw speeltuig feestelijk ingehuldigd. Nadat burgemeester Maaike De Rudder (CD&V) het traditionele lintje doorknipte, konden de leerlingen van GLS GOM en VBS De Wegwijzer zich met volle teugen uitleven op het nieuwe toestel.

Yannick Joos

De afgelopen dagen werd er in samenwerking met de gemeente Sint-Gillis-Waas, CERA, de vrienden van GOM en het feestcomité van Meerdonk een nieuw speeltoestel op het terrein van de gemeentelijke lagere school GOM in Meerdonk geplaatst. Bij de start van de nieuwe lesweek werd het nieuwe tuig feestelijk geopend door burgemeester Maaike De Ridder (CD&V) en schepen van Jeugd Matthias Van Zele (CD&V). Ook de leerlingen van VBS De Wegwijzer waren present om het nieuwe toestel in te huldigen. Na de officiële opening werden de leerlingen getrakteerd op een glaasje kinderchampagne en mochten ze zich naar hartenlust uitleven op hun nieuwste speeltuig.

“Het nieuwe speeltuig speelt een belangrijke rol in de fysieke, mentale en sociale ontwikkeling van de kinderen”, aldus directeur Femke Merckx. “Het fijne aan dit nieuwe toestel is de locatie. Niet alleen de leerlingen van onze school kunnen hiervan genieten. Ook de kinderen van de buitenschoolse kinderopvang en het deeltijds kunstonderwijs hebben toegang tot het toestel.”

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio