© BFM, atv

Vrouw (33) uit Stabroek zwaargewond naar ziekenhuis na crash op Groenendaallaan in Merksem

Bij een ongeval op de Groenendaallaan in Merksem is maandagochtend een 33-jarige vrouw uit Stabroek ernstig gewond geraakt. Mogelijk werd de bestuurster onwel achter het stuur. Ze werd zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht, maar verkeert niet meer in levensgevaar.

jtp

Het ongeval gebeurde rond 5 uur maandagmorgen op de afrit van de Antwerpse Ring in Merksem. De 33-jarige vrouw uit Stabroek verloor de controle over het stuur nadat ze vermoedelijk onwel werd. De wagen ging over de kop, sleurde enkele verkeersborden mee en crashte uiteindelijk tegen een verkeerslicht op de drukke Groenendaallaan.

Het slachtoffer zat gekneld in het voertuig en moest door Brandweer Zone Antwerpen uit haar wagen bevrijd worden. De vrouw werd in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis, maar zou intussen aan de beterhand zijn. Als bij wonder raakte niemand anders betrokken bij het ongeval.

Het ongeval veroorzaakte heel wat verkeershinder in de omgeving. De drukke Groenendaallaan lag bezaaid met brokstukken van de wagen en delen van de verkeerslichten. Het verkeer vanuit Merksem kon een tijd niet de Noorderlaan op. Omstreeks 7 uur was de weg weer vrij.

 ©  BFM

 ©  BFM

 ©  BFM

 ©  BFM

 ©  BFM

Aangeboden door onze partners