Ex-veldrijder Niels Albert was zaterdag te gast bij wzc Beerzelhof. Hij kwam de hoofdprijs van de tombola overhandigen. © rr

Niels Albert te gast op eerste Fietsfestival van woonzorgcentrum Beerzelhof: “Weer speelde parten, maar randanimatie viel in de smaak”

Beerzel -

Woonzorgcentrum Beerzelhof in Beerzel (Putte) sloeg zaterdag de handen in elkaar met Cycling Vlaanderen voor een eerste Fietsfestival. Er waren recreatieve fietsroutes van 10 en 45 kilometer uitgestippeld, maar het weer speelde het evenement parten. De aanwezigen genoten wel volop van de randanimatie. De hoofdwinnaar van de tombola kreeg een fiets uit handen van Niels Albert.

Kristof Van Rompaey

“Door het weer is er niet zoveel gefietst, maar het optreden van Ronny Lee en de aanwezige foodtrucks, waaronder Désirée van Roger Van Damme, vielen wel in de smaak”, zegt directeur Dorien Vanschoelant. “Ook de tombola Iedereen prijs had veel succes. Niels Albert trok de winnaar van de hoofdprijs -een fiets ter waarde van 1.000 euro- uit de doos.”

 ©  rr

Met het Fietsfestival wilde wzc Beerzelhof jong en oud samenbrengen. De directeur stapte af op ex-veldrijder Albert met de vraag of hij het initiatief mee wilde ondersteunen. “Dat ging vlot”, zegt ze. “We zien ons woonzorgcentrum niet alleen als een ontmoetingsplaats voor senioren, maar als een plaats van samenkomst voor jong en oud. Niels gaf meteen aan mee achter dat idee te staan.” (kvro)

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio