©  rr

Leerlingen Katrinahof stellen tentoon in Blikfabriek

Hoboken -

52 leerlingen van de buitengewone secundaire school Katrinahof stellen samen zo’n 130 werken tentoon in de Blikfabriek in Hoboken. Kunstklanken het resultaat van een schooljaar creatief en hard werken, in samenwerking met de Borgerhoutse fanfare ’t Akkoord.

Het was over de koppen lopen in de Blikfabriek in Hoboken, afgelopen zaterdag. En dat is de verdienste van de leerlingen van Katrinahof. De jongeren, tussen 13 en 21 jaar, met een ernstige tot matige mentale beperking toonden er de kunstwerken waar ze vorig schooljaar vol overgave aan hebben gewerkt. De tentoonstelling kreeg de naam ‘Kunstklanken’ mee, omdat het mee tot stand is gekomen met de Borgerhoutse fanfare ’t Akkoord en de Majoretski. Die laatsten gaven zaterdag ook een optreden om de tentoonstelling officieel te openen. En ook het Katrinahof had iets te vieren, namelijk hun veertigjarig bestaan. Ongekunsteld, het project van de school waarmee jaarlijks naar buiten komen met de werken van de leerlingen, blaast dertig kaarsjes uit.

De tentoonstelling loopt nog tot en met zondag 25 september en is gratis te bezoeken in de Blikfabriek, Krugerstraat 232 in Hoboken.  jas

www.facebook.com/ongekunsteldbusokatrinahof

 ©  rr

 ©  rr

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio