Een werknemer is aan de slag bij REM-B Hydraulics in Beerse. © RR

Ondernemers gaan op bezoek bij REM-B Hydraulics

Beerse

Lokale ondernemers kunnen op vrijdag 23 september deelnemen aan een bezoek bij het bedrijf REM-B Hydraulics aan Rouwbergskens in Beerse.

Het bedrijf REM-B Hydraulics in Beerse pakt op donderdag 22 september en vrijdag 23 september uit met Experience Days voor hun klanten.

De vereniging Ondernemend Beerse grijpt deze dagen aan om samen met de directie op vrijdag 23 september om 19u een bedrijfsbezoek te organiseren voor lokale ondernemers.

REM-B Hydraulics is opgericht in 1985 als een spin-off van de onderhoudsafdeling van Metallo Chimique, het huidige Aurubis Beerse. REM-B is de afkorting van Remanufactoring Beerse.

“Bij de start voerden zij vooral herstellingen uit aan hydraulische pompen, motoren en ventielen. Later volgde er service bij klanten en de laatste jaren kenden zij een enorme groei in de verkoop van hydraulische componenten en wisselstukken”, zegt Katty Proost van Ondernemend Beerse. “REM-B is geëvolueerd tot een internationale speler die klanten helpt in meer dan 75 landen wereldwijd.” Het bedrijf telt 65 werknemers en realiseert een omzet van 25 miljoen euro.

Lokale ondernemers kunnen zich nog inschrijven voor het bedrijfsbezoek van vrijdagavond. (bvdl)

REM-B Hydraulics is gevestigd op Rouwbergskens in de industriezone Beerse-Zuid. © RR

www.ondernemend-beerse.be

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio