© BFM

Vier geparkeerde wagens beschadigd na aanrijding in Deurne, bestuurder en passagier nemen de benen

Deurne -

In de Jan Welterslaan in Deurne zijn zaterdagmorgen enkele geparkeerde wagens beschadigd geraakt na een aanrijding. De bestuurder en zijn passagier bleven niet ter plaatse maar vluchtten weg.

jtp

Het ongeval gebeurde rond 6 uur. In de Jan Welterslaan, aan de Bosuil, verloor een bestuurder van een bestelwagen om een nog onduidelijke reden de controle over het stuur toen hij de straat vanop de Bisschoppenhoflaan indraaide. Hij botste tegen een geparkeerde bestelwagen.

“Door de impact werd het aangereden voertuig vooruit geduwd en raakten in totaal vier geparkeerde wagens beschadigd door de kettingreactie”, zegt woordvoerder Willem Migom van de Antwerpse politie. “Onder de bestelwagen zat ook een verkeersbord geklemd.”

Op camerabeelden was te zien hoe twee inzittenden wegvluchtten en hun voertuig achterlieten. De politie liet de bestelwagen takelen voor verder onderzoek.

Rond middernacht was er overigens nog een ander ongeval met vluchtmisdrijf in de Jan Welterslaan. Een 37-jarige vrouw botste er tegen een andere wagen die een parking verliet. De vrouw stapte uit om zich van de situatie te vergewissen, maar reed kort daarna door. “Op basis van de nummerplaat kon de wagen in de omgeving door de politie aan de kant gezet worden”, aldus Migom. “De dame legde een positieve ademtest af.”

Tot slot stootte een patrouille van de politie rond 7.30u op een ongeval in de Gijsbrecht van Deurnelaan. “Een 51-jarige bestuurder was ingereden op een geparkeerde wagen. De man legde een positieve ademtest af en had zijn rijbewijs niet op zak”, zegt Migom. De man zal verhoord worden, kreeg een rijverbod opgelegd en zal nog voor de politierechter moeten verschijnen.

 © BFM

 © BFM

 © BFM 

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio