Zaakvoerder Stijn Verhaegen en Arne Kazandjian van Play & Sport aan de Brouwerij der Trappisten in Westmalle waar de Trappistenjogging ook passeert. ©  kma

Aftellen naar Trappistenjogging op 2 oktober, inschrijvingen lopen volop

Malle -

Wie houdt van een recreatieve herfstjogging onder een mooi verkleurd bladerdek en ter afwisseling door enkele verrassende bedrijven mag lopen, schrijft zich best in voor de Trappistenjogging van Play & Sport op zondag 2 oktober in Westmalle.

Zoals de traditie het wil, lopen de deelnemers door zes verschillende bedrijven uit Westmalle en neemt de route de lopers mee door de prachtige omgeving rond de Brouwerij der Trappisten van Westmalle. Je kan kiezen voor 8, 15 of 21 kilometer. Elke deelnemer ontvangt een prijzenpakket met onder meer een gratis Trappist.

De Trappistenjogging. ©  Frauke

De routes worden afgepijld door de kenners van atletiekclub AC DAL in samenspraak met de boswachter. Onderweg mogen de lopers door bedrijfsgebouwen rennen zoals bij Meubels en Maatkasten Mintjens, de hal van Kranen Luyckx, verzorgingsinstellingen De Dennen, Huize Walden en recht door Café Trappisten waar ze een trappistje krijgen aangeboden. Ze lopen ook langs steenbakkerij Wienerberger.

Goed doel

Van het inschrijvingsgeld van het duizendtal deelnemers gaat dit jaar een deel naar Feestvarken vzw uit Malle, dat kinderen in armoede een fijne verjaardag bezorgt.

Play & Sport kan de sportievelingen telkens weer bekoren met de verrassend mooie natuur in de Westmalse bossen. Inschrijven via onderstaande website www.trappistenjogging.be

 kma

www.trappistenjogging.be

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio