©  Campagnebeeld Café Costume

Café Costume lanceert vrouwencollectie en die ziet er zo uit

Maatpakken, ze waren jarenlang het privilege van de mannelijke helft van de bevolking. Gelukkig is dat al even niet meer het geval en tegenwoordig grijpen steeds meer vrouwen richting een powersuit. En vanaf morgen kan je voor je pak op maat ook bij ’s lands bekendste pakkenleverancier terecht: Café Costume.

Sinds de oprichting van het merk werkt Café Costume volgens een simpel principe: jij, de klant, bepaalt hoe je pak eruit komt te zien. Van snit tot stof, alles kan worden aangepast naargelang je smaak. Artiesten als Triggerfinger doen al jarenlang een beroep op het kwalitatieve label en nu kunnen we ook als vrouw bij Café Costume terecht. Dit jaar wordt het merk namelijk vijftien en één van de manieren waarop dat gevierd wordt, is met de lancering van een vrouwencollectie.

LEES OOK:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Ben je van plan om op zoek te gaan naar een nieuwe job en kan je wel een powersuit gebruiken? Of opteer je in plaats van voor een trouwjurk liever voor een trouwpak? Of zie je er op een dagje uit simpelweg graag goed uit? Café Costume heeft ongetwijfeld het pak waar je naar op zoek bent. Zo niet, dan stel je gewoon je eigen ontwerp samen. Snoepjesroze, pastelblauw, roestrood of met een ruitje: er is voor elk wat wils. Niemand minder dan Belgisch topmodel Hannelore Knuts mocht trouwens de show openen dus je vertoeft alvast in goed gezelschap.

Hannelore Knuts voor het défilé van Café Costume. © Instagram / @marycorbeel

Een overzicht van de collectie. © Instagram / @oona.agency

De Café Costume Women FW22 collectie ligt vanaf morgen 17 september in de winkelrekken.

Het hoeft niet altijd een broekpak te zijn. © Instagram / @oona.agency

Powersuit met een zacht kantje. © Instagram / @oona.agency

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Lifestyle