Het optreden van The Bonnie Blues is ten voordele van het goede doel. © RR

Opbrengsten van culturele voorstellingen gaan naar ‘Hove toont z’n hart’

Hove -

Met een optreden van Pokahontas in zaal Da Capo is het cultuurseizoen van Hove deze week van start gegaan. De volgende twee optredens steunen meteen het goede doel in de gemeente want de opbrengsten gaan naar Hove toont z’n hart.

Filip Spoelders

Op donderdag 6 oktober brengt het akoestisch trio The Bonnie Blues de bezoekers aan Da Capo aan het swingen met muziek in de stijl van de jaren twintig tot vijftig uit de vorige eeuw. Drie dagen later, op 9 oktober, speelt theatergezelschap Streven uit Mortsel het verhaal van de Watmann. De opbrengsten van deze twee voorstellingen gaan naar Hove toont z’n hart. Hiermee worden meteen vijf goede doelen gesteund aangezien Hoveberg, Ritmica, De Vuurtoren, Samana en Rode kruis afdeling Hove-Lint zijn aangeduid.

De Hovenaren kunnen het culturele aanbod in hun gemeente trouwens nog beter leren kennen tijdens het cultureel weekend van 24 en 25 september. De verschillende verenigingen stellen zich dan voor in zaal Da Capo, de Sint-Laurentiuskerk, het Kostershuisje en De Markgraaf.

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio