©  ISOPIX

Goed nieuws voor musicalster Ann Van den Broeck: “De tumor is al fel verkleind!”

Antwerpen -

Opluchting bij musicalster Ann Van den Broeck, bij wie eerder dit jaar borstkanker werd vastgesteld. “Ik heb de motherfucker bij zijn pietje. De tumor is al fel verkleind! Maar we zijn er nog niet”, schrijft ze op Facebook.

LEES OOK. Actrice Ann Van den Broeck wil taboe rond borstkanker doorbreken: “Twee jaar na mijn moeder kreeg ik hetzelfde verdict. Dat was even slikken”

Ann Van den Broeck nam deze week een belangrijke horde op weg naar herstel. “Ik sprong een gat in de lucht omdat ik gisteren mijn twaalfde én laatste Taxol-chemo kreeg toegediend! Einde van een eerste fase in dit pittige proces”, meldt ze op Facebook. “Ik kan niet ontkennen dat ik de aanwezigheid van chemo in mijn lichaam overal en op elk moment voel. Maar tot hiertoe gaat het goed met me. Op naar de tweede fase: vier tweewekelijkse AC-chemo’s. Deze zijn zwaarder, dus ik hoop stiekem dat mijn superpowers ook hier hun werk blijven doen. Ik verwacht me aan het ergste, dan valt het misschien wel mee”, duimt Ann, die zich gesterkt weet door de steun uit haar omgeving.

Steun en toeverlaat Stany Crets

“De afgelopen periode heb ik me kunnen optrekken aan mijn steun en toeverlaat, Stany Crets. Ook haalde ik enorm veel energie uit mijn collega’s bij Mamma Mia. Deze show gaf me de mentale boost om weer verder te kunnen. Hoe sla ik mij hier door? Naar mijn lichaam luisteren en veel rusten, slapen, ook blijven bewegen. Af en toe iets leuks doen met vrienden, een doel zoeken waar ik me aan kan optrekken. De juiste balans bewaken en niet doemdenken”, vertelt Ann heel open over haar manier van omgaan met de ziekte. (gvv)

Vastgoed

Jobs in de regio